Astrologietips

Astrologietips

De afgelopen jaren is er steeds meer over astrologie te vinden. Misschien dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Hierbij mijn tips

Wil je een heel jaar in één overzicht? Dan zijn de kalenders hieronder heel geschikt. Je kan dan precies de maanstand volgen én je ziet in welk teken van de dierenriem (sterrenbeeld)ze staat. Gelijk een goede oefening om meer thuis te raken met de symbolentaal van de astrologie. Mijn favorieten zijn te vinden bij:

– Happinez

– Etsy

– astrology rocks (mijn favoriet en ook leuk om te volgen op social media)

Liever een scheurkalender? Marjanne Hess van klaveren heeft een leuke maankalender. Ook hierin zie je de maanfases en in welk teken de maan staat. Daarbij is er elke te lezen wat er bij deze stand past op gebied van eten en drinken, gezondheid, tuinieren, schoonheid en nog veel meer. Ik heb hem dit jaar niet. Maar nu ik erover schrijf besef ik dat ik hem mis.

Voor de echte die-hards is er ook een astrologische agenda van uitgeverij Hajeva op de markt. Dit is tevens de weinig originele naam van de agenda. Hij is verkrijgbaar in ringband en paperback. In deze agenda vind je per dag alle standen van de planeten.

Elk jaar hebben ze een thema en worden er astrologische experts gevraagd hier iets over te schrijven. Een handige agenda voor elke astroloog, en de enige in zijn soort. Een nadeel vind ik het formaat. Deze is vrij klein en ik heb liever meer ruimte.

Echt een prachtige kalender is de Duitse Sternen- und Planetenkalender van Liesbeth Bisterbosch. Deze supergrote kalender geeft aan hoe de sterrenbeelden aan de hemel staan ten opzicht van de horizon. Een pareltje!

Astrogold is een app om snel een tekening te maken van je geboortehoroscoop. Je kan ook de daghoroscoop bekijken en de transits en progressies om je geboortehoroscoop zetten. De app kost een paar tientjes. Wel even een aanschaf dus.

Er zijn overigens ook veel gratis apps te krijgen met een duiding erbij. Pas wel op met een computer-duiding! Naar mijn inziens gaan ze vaak te kort door de bocht en/of zijn ze te zwart wit.

Tot slot gebruik ik graag de app SkyView Lite. Ik heb hem al eens genoemd. Je vind hiermee heel gemakkelijk de planeten. Er zit ook een zoekfunctie op; Nadat je een naam

Van een planeet of sterrenbeeld hebt ingevoerd navigeert hij je er naar toe. Heel handig als je wil weten wat je nou eigenlijk ziet.

Veel plezier!

Suzan van Eerdt

Suzan van Eerdt

0 reacties

Related Posts From The Blog

Maan eerste kwartier met oefening

Maan eerste kwartier met oefening. 22 december is de maan op een kwart van zijn cyclus. We noemen deze maan dan het eerste kwartier. Na de nieuwe maan van een week geleden die je uitnodigde om te onderzoeken, komen we nu in de fase waarin je besluiten mag nemen. Waar...

Lees meer

In je element

In je element Hij zit al een tijdje niet zo lekker in zijn vel. ‘S nachts kan hij niet slapen. We weten precies waar dat aan ligt. Maar benoemen wat hij van binnen voelt is hartstikke lastig. Helemaal als je 8 bent. Hij nestelt zich op mijn schoot. Met een arm om mijn...

Lees meer

Aquarius deel 3

Aquarius deel 3 Deel 3 liedje Aquarius. This is the dawning of the Age of Aquarius The Age of Aquarius Aquarius! Aquarius! Harmony and understanding Sympathy and trust abounding No more falsehoods or derisions Golden living dreams of visions Mystic crystal revelation...

Lees meer
0

Je winkelwagen