Pluto vierkant Pluto

Pluto vierkant pluto

Momenteel heb ik Pluto vierkant Pluto in mijn eigen horoscoop; de Pluto in mijn radix (geboortehoroscoop) heeft een gespannen connectie met de Pluto zoals hij nu aan de hemel staat. En ik kan je vertellen, dat is behoorlijk confronterend!

Alles wat ik heb opgebouwd rond mijn ego (werk, status enz) brokkelt af. Pluto haalt de onderste steen naar boven en vraagt continue aan mij of ik wel écht mijn essentie leef. Hij maakt me wakker.

Er ligt veel op mijn bordje zowel privé als werk en ik ben op Pluto’s tijd het kaf van het koren aan het scheiden. Nu heb ik ook nog Pluto in het achtste huis (het huis van transformatie; ik moet confrontaties aangaan en graven in de diepste krochten van mezelf) en staat hij retrograden (nog dieper innerlijk beleeft)

Het mooie (en geruststellende) aan astrologie is dat de astrologie dit proces voor mij in kaart brengt. Ik zie dat ik hier nog maanden in zit en doorheen moet. Het lastige van Pluto is dat je het moet ondergaan. Ik heb de neiging om hard te werken terwijl ik het ‘gewoon’ moet loslaten. (Gewoon hè!? Doe dat maar even ) Het is een pittige rit in de achtbaan. Niet altijd even leuk maar wel interessant.

De komende 1,5 jaar zit ik er nog in. Ik ben benieuwd wat Pluto mij nog meer gaat aanreiken.

Pluto heeft mij de afgelopen maanden ook al veel opgeleverd. Ik heb in februari besloten dat ik, naast mijn baan als drama docent en coach, voor mezelf ga beginnen; Astrologie en theater. Want dáár zit mijn essentie.

Een hele spannende stap. Dat wel.

De website wordt gebouwd, het KVK nummer is aangevraagd.

En ik voel en weet dat het goed is, mede door jullie enorme vraag naar consulten.

Súperleuk! Dank daarvoor!

Heb nog even geduld. Binnenkort meer hierover en dan kunnen jullie je aanmelden.

Ik heb er nu al zinin!

Geniet van de zon!

Suzan

 

Suzan van Eerdt

0 reacties

Related Posts From The Blog

Maan eerste kwartier met oefening

Maan eerste kwartier met oefening. 22 december is de maan op een kwart van zijn cyclus. We noemen deze maan dan het eerste kwartier. Na de nieuwe maan van een week geleden die je uitnodigde om te onderzoeken, komen we nu in de fase waarin je besluiten mag nemen. Waar...

Lees meer

In je element

In je element Hij zit al een tijdje niet zo lekker in zijn vel. ‘S nachts kan hij niet slapen. We weten precies waar dat aan ligt. Maar benoemen wat hij van binnen voelt is hartstikke lastig. Helemaal als je 8 bent. Hij nestelt zich op mijn schoot. Met een arm om mijn...

Lees meer

Aquarius deel 3

Aquarius deel 3 Deel 3 liedje Aquarius. This is the dawning of the Age of Aquarius The Age of Aquarius Aquarius! Aquarius! Harmony and understanding Sympathy and trust abounding No more falsehoods or derisions Golden living dreams of visions Mystic crystal revelation...

Lees meer
0

Je winkelwagen