Steenbok (-periode)

Steenbok (-periode)

22 december om 00.35, is de zon naar het teken steenbok gegaan.

De steenbok is een aarde teken. Net als stier en maagd. Aarde tekens nemen de wereld waar met hun zintuigen. Dit zorgt voor een objectieve blik; ze kunnen dingen benoemen zonder waardeoordeel of associatie, maar gewoon dat wat er ís.

Een steenbok is ook een hoofdteken net als de ram, kreeft en weegschaal. Een hoofdteken wil in de uitwisseling blijven. Zich kunnen en mogen uiten is heel erg belangrijk voor een hoofdteken om lekker in zijn vel te zitten.

Heb je weleens een steenbok zien klimmen tegen een bizar stijle berghelling? Dát is dus typisch de steenbok; krijgt een steenbok een klus, dan fixt ie dat. Steenbokken hebben vaak een groot verantwoordelijkheidsgevoel en zijn harde, serieuze werkers. Het liefst zijn ze met iets bezig wat maatschappelijk een groter doel dient. Ze geven niet op en kunnen perfect structuur aanbrengen. Een steenbok gaat door en laat zich niet snel uit het lood slaan.

Soms kan een steenbok net iets te serieus zijn. Ook te begrenzend of gestructureerd bezig zijn kan een valkuil zijn.

Tot 19 januari 2021 zitten we in de steenbok. Op 20 januari om 00.08 stappen we in de waterman.

Let op: dit is een hele grove schets van een Steenbok. Deze omschrijving zegt alleen dat je zon op het moment van geboorte in de steenbok stond. Daarom ben je een steenbok.  Binnen astrologie heb je met heel veel meer elementen te maken wil je iets zinnigs zeggen over iemand.

Weet je niet wat je sterrenbeeld precies is? (De grens ligt elk jaar namelijk net een beetje anders) stuur mij dan even een PBtje dan kijk ik het voor je na.

Dan weet je het je leven lang!

Vergeet dan niet je volledige geboortedatum door te geven!

Suzan van Eerdt

Suzan van Eerdt

0 reacties

Related Posts From The Blog

Maan eerste kwartier met oefening

Maan eerste kwartier met oefening. 22 december is de maan op een kwart van zijn cyclus. We noemen deze maan dan het eerste kwartier. Na de nieuwe maan van een week geleden die je uitnodigde om te onderzoeken, komen we nu in de fase waarin je besluiten mag nemen. Waar...

Lees meer

In je element

In je element Hij zit al een tijdje niet zo lekker in zijn vel. ‘S nachts kan hij niet slapen. We weten precies waar dat aan ligt. Maar benoemen wat hij van binnen voelt is hartstikke lastig. Helemaal als je 8 bent. Hij nestelt zich op mijn schoot. Met een arm om mijn...

Lees meer

Aquarius deel 3

Aquarius deel 3 Deel 3 liedje Aquarius. This is the dawning of the Age of Aquarius The Age of Aquarius Aquarius! Aquarius! Harmony and understanding Sympathy and trust abounding No more falsehoods or derisions Golden living dreams of visions Mystic crystal revelation...

Lees meer
0

Je winkelwagen