Volle maan in Schorpioen

Volle maan in Schorpioen

Joppe, onze zoon, was een jaar of twee toen we samen opzoek gingen naar de volle maan. Het was een koude avond. Met een theedoek maakten we het beslagen raam van de auto droog en zochten we de maan die steeds achter de bomen verdween. Dit tot grote hilariteit van Joppe die steeds gilde van plezier als de maan weer zichtbaar werd.

Toen we bij een open veld aankwamen hebben we samen lang naar de supermaan gekeken. Hand in hand. Het was muisstil. Alsof we alleen op de wereld waren.

Nu 6 jaar verder is dit nog steeds één van Joppes levendigste herinneringen.

Dinsdag is er weer een supermaan. De maan staat dan in haar baan om de aarde het dichtst bij ons. Ze is dan extra groot.

Deze volle maan staat in het teken schorpioen. Schorpioen is van het graven en diep doorvoelen. De perfecte maan om te onderzoeken wat er in jou leeft en hoe dit uitwerkt. Zijn er dingen die niet tot bloei komen? En zo ja: waar zit dan de overtuiging, je censuur of pijn?

En waar kan je diep op vertrouwen? Op terugvallen en zijn jouw unieke kwaliteiten? Wat mag je loslaten en helpt je niet meer?

Alles staat nu vol in het licht van de schorpioen. De energie is er. Je mag er gebruik van maken.

Joppe en in gaan weer opzoek naar de supermaan. En dan vertellen we aan elkaar wat er in ons leeft en wat we laten gaan. Nu al zin in!

Fijne volle maan!

Sterrenspel – Suzan van Eerdt✨

Suzan van Eerdt

0 reacties

Related Posts From The Blog

Maan eerste kwartier met oefening

Maan eerste kwartier met oefening. 22 december is de maan op een kwart van zijn cyclus. We noemen deze maan dan het eerste kwartier. Na de nieuwe maan van een week geleden die je uitnodigde om te onderzoeken, komen we nu in de fase waarin je besluiten mag nemen. Waar...

Lees meer

In je element

In je element Hij zit al een tijdje niet zo lekker in zijn vel. ‘S nachts kan hij niet slapen. We weten precies waar dat aan ligt. Maar benoemen wat hij van binnen voelt is hartstikke lastig. Helemaal als je 8 bent. Hij nestelt zich op mijn schoot. Met een arm om mijn...

Lees meer

Aquarius deel 3

Aquarius deel 3 Deel 3 liedje Aquarius. This is the dawning of the Age of Aquarius The Age of Aquarius Aquarius! Aquarius! Harmony and understanding Sympathy and trust abounding No more falsehoods or derisions Golden living dreams of visions Mystic crystal revelation...

Lees meer
0

Je winkelwagen