Waterman

Waterman

Zie je die blauwe golfjes? Dat is het teken van waterman. En in waterman staan nu ongelofelijk veel planeten. Van onder naar boven zijn dit Saturnus, Jupiter, Venus, Mercurius, zon en maan! Dat is echt veel! Kinderen die nu geboren worden zijn wel Heel Erg watermannerig!

Waterman is een luchtteken. Lucht is rationeel, beredenerend, legt verbindingen en is vooral erg gericht op het begrijpen van de wereld om ons heen. Deze daghoroscoop heeft zóveel lucht dat het gevaar bestaat dat er te weinig ruimte is voor voelen, intuïtie en waarnemen.

Als het kabinet deze dagen nieuwe plannen gaat bedenken is de kans groot dat ze daar heel goed over nagedacht hebben, maar ze lopen ook het risico om de echte verbinding met het volk missen.

Dan staat natuurlijk ook nog Mercurius retrograden tot de 22ste (zie eerdere post!) én vanavond is het óók nog nieuwe maan in waterman; het sausje over de nieuwe maand.

Verzanden we om de controle te houden in nog meer regels? Of durven we te gaan naar een leven waarin vertrouwen vanuit gelijkheid, vrijheid en solidariteit voorop staat. Want ook dat past bij waterman. Ik hoop dat dit laatste de overhand gaat krijgen. We hebben het nodig.

Fijne nieuwe maan!

Suzan van Eerdt✨

Suzan van Eerdt

0 reacties

Related Posts From The Blog

Maan eerste kwartier met oefening

Maan eerste kwartier met oefening. 22 december is de maan op een kwart van zijn cyclus. We noemen deze maan dan het eerste kwartier. Na de nieuwe maan van een week geleden die je uitnodigde om te onderzoeken, komen we nu in de fase waarin je besluiten mag nemen. Waar...

Lees meer

In je element

In je element Hij zit al een tijdje niet zo lekker in zijn vel. ‘S nachts kan hij niet slapen. We weten precies waar dat aan ligt. Maar benoemen wat hij van binnen voelt is hartstikke lastig. Helemaal als je 8 bent. Hij nestelt zich op mijn schoot. Met een arm om mijn...

Lees meer

Aquarius deel 3

Aquarius deel 3 Deel 3 liedje Aquarius. This is the dawning of the Age of Aquarius The Age of Aquarius Aquarius! Aquarius! Harmony and understanding Sympathy and trust abounding No more falsehoods or derisions Golden living dreams of visions Mystic crystal revelation...

Lees meer
0

Je winkelwagen