Volle maan in Leeuw

19 januari schreef ik over mars/Uranus conjunctie. (Zie eerdere post)

Wát een onrust in Nederland! Mars en Uranus laten zich duidelijk zien. En helaas niet fraai dit keer.

Donderdag om 20.17 is het volle maan in leeuw. de leeuw is een warm teken. Een uitstekende gastvrouw die niet het achterste van haar tong laat zien. De leeuw gaat over zelfexpressie, creativiteit en je podium pakken. Het zou een fantastisch maan zijn voor een goed feest. Zo’n feest met veel mensen, dansen en lol. Helaas zit dat er nog even niet in. Nu hopen dat de relschoppers zich in weten te houden op hun eigen “feestje”

De maan maakt morgen flink wat aspecten. Teveel om nu allemaal te behandelen. De maan gaat in 2,5 dag door een teken heen, dus alles is maar even voelbaar.

Als ik naar de aspecteringen kijk, zou het morgen nog best onrustig kunnen zijn. Wat er daadwerkelijk gaat gebeuren en hoe het uitwerkt is altijd gissen.

Belangrijk in deze tijd is dat we bewust worden van onze eigen overtuigingen. En dat deze overtuigingen ‘slechts’ overtuigingen zijn. Niks meer en niks minder. Er ligt een grote uitdaging voor de mensheid om harmonie op te zoeken en niet te polariseren.

Durf te vragen en luisteren in plaats van roepen en doen.

Durf eens naar binnen te keren in plaats van naar buiten. (Letterlijk én figuurlijk in deze tijd. )

De maan in leeuw vraagt om (zelf-)expressie. En dat feestje dat zo past bij volle maan in Leeuw? Die regel je gewoon lekker zelf:

nestel jezelf op de bank en plan een online avondje met vriendinnen/vrienden/familie waarin je met elkaar in gesprek gaat over wie jullie nou eigenlijk echt zijn. Welke kleur geven jullie elkaar? Welk woord past daarbij? Welk dier, bloem, boom, maand, materiaal, geur, land enzovoorts?

Ook leuk: Schrijf eens een contact- of marktplaats advertentie voor elkaar waarin je de ander aanprijst. En oja: schenk ook even een goede wijn, lekkere thee of goddelijk biertje voor jezelf in. Proost! Fijne volle maan!

Tip: maak aantekening, werk ze uit en hang ze op. Zo zien mensen je die je lief hebt. Zie jij jezelf ook zo?

Als je daar geen warm hart van krijgt…?

Suzan van Eerdt

0 reacties

Related Posts From The Blog

Maan eerste kwartier met oefening

Maan eerste kwartier met oefening. 22 december is de maan op een kwart van zijn cyclus. We noemen deze maan dan het eerste kwartier. Na de nieuwe maan van een week geleden die je uitnodigde om te onderzoeken, komen we nu in de fase waarin je besluiten mag nemen. Waar...

Lees meer

In je element

In je element Hij zit al een tijdje niet zo lekker in zijn vel. ‘S nachts kan hij niet slapen. We weten precies waar dat aan ligt. Maar benoemen wat hij van binnen voelt is hartstikke lastig. Helemaal als je 8 bent. Hij nestelt zich op mijn schoot. Met een arm om mijn...

Lees meer

Aquarius deel 3

Aquarius deel 3 Deel 3 liedje Aquarius. This is the dawning of the Age of Aquarius The Age of Aquarius Aquarius! Aquarius! Harmony and understanding Sympathy and trust abounding No more falsehoods or derisions Golden living dreams of visions Mystic crystal revelation...

Lees meer
0

Je winkelwagen