Over Suzan

Mijn naam is Suzan van Eerdt. 

Ik ben de oudste dochter van Ans van Middelaar en Adriaan van Eerdt, twee ruimdenkende pioniers.  

Ik ben de grote zus van Yvon en Nicole: twee heldere lichten.  

Ik mag de moeder van Joppe zijn. Een blij kind wat niet in een hokje te stoppen is. En heb de eer om de vriendin van Frans te zijn. Hij ziet de wereld compleet anders dan ik. En houdt mij met twee voeten stevig in de polderklei. 

Ik ben enthousiast, invoelend, authentiek, creatief, nieuwsgierig en nuchter. Als kleindochter van pioniers hou ik er niet van om in ‘gespreide bedjes’ terecht te komen. Ik ga graag van het pad af en ben niet zo goed in binnen de lijntjes kleuren. Ik zie mogelijkheden en hou van mensen om mij heen; samen komen we verder. Soms wil ik teveel tegelijk en ben ik iets te enthousiast. 

Ik ben gretig, gevoelig en associeer snel. Ik ben goed in staat om in korte tijd een veilige sfeer te creëren. Of dat nu voor een groep is of voor één persoon. Maar ik ben ook dol op ontregelen en je even een duwtje in een andere richting te geven. Want daar is vaak van alles te vinden.  

Ik wil al mijn kennis en kunde strooien als confetti. Zodat jij het beste uit jezelf kan halen. 

Bij de diploma-uitreiking zong een docente mij toe: “Suzan plukt de bloemen die ze zaait”. 

Meer over mij weten of wat ik doe? Stuur gerust een bericht.  

 

De weg die ik heb bewandeld

Astrologie

Nieuwsgierig naar astrologie? Altijd al willen weten hoe het zit met de zon en maan in je geboortehoroscoop? Dan kan ik je hierin verder helpen.

Theater

Heb je hulp nodig op theatergebied? Van het opzetten van het theater vak binnen het onderwijs tot regisseren van amateurgezelschappen. Hier ben ik!

Systemisch werk

Ik was altijd al nieuwsgierig naar mijn voorouders. Ik voelde ze, zag ze en verdiepte mij al op jonge leeftijd mijn voorouderlijn.

Uitleg geboortehoroscoop

Luisterkind

Ik kom uit een lijn van helers en zieners. Mensen die dicht bij de natuur staan. We kunnen verrukt kijken hoe het onweer over het land kwam rollen.

Klaar om samen op onderzoek uit te gaan?

0

Je winkelwagen