Reviews

Benieuwd naar wat mensen bij mij ervaren? Ze vertellen het je graag!

“De door Suzan gemaakte horoscoop en het daarop volgende gesprek heeft mij de nodige inzichten in mijn levenslessen en mijn levenspad gegeven. Het is als een spiegel waar je in kijkt en weet dat wat je ziet bij jou hoort. Ik heb het als een groot cadeau ervaren. En dat er nog een extra cadeautje achter weg kwam…. daar kan ik nog van volschieten! Wat dat is geweest? Tja, dat mag je zelf gaan ervaren.

Het gesprek heb ik opgenomen en al meerdere keren geluisterd waardoor de informatie steeds dieper doordringt en het steunt in de vervolgstappen die je op je levenspad gaat maken. Het was voor mij het zetje dat ik net even nodig had om mijn weg te vervolgen. Het paardrijden is nog maar een begin 🙂 Dankjewel Suzan”

Cora bossers

Consult geboortehoroscoop

 ‘Mijn eerste keer als regisseur bij amateurvereniging Vondel, spannend! Na lang oefenen en veel rechtzetten was het tijd voor de hulp van Suzan. Eén dag met haar zet het hele toneelstuk echt neer. Ze gaf simpele tips en stelde goed vragen zoals; ‘Vertel eens wat gaat er nu door je heen?’ Even voordoen wat het verschil is tussen 2 manieren van de tekst uitspreken. Het zijn fijne handvatten die het stuk echt neergezet hebben en waar ik als regisseur enorm in gegroeid ben. Ik kijk uit naar nog veel samenwerkingen met een ontzettend enthousiaste en lieve Suzan!’

Karolien Tesselaar-van Tilburg

Speler/regisseur toneelvereniging Vondel

“We hebben met 6 vriendinnen een astrologie workshop gevolgd bij Suzan. Naast dat dit leuk en gezellig was leverde het ons ook inzichten over onszelf en elkaar op.

Het was gewoon echt een hele leuke middag. Gewoon een keer doen!”

José Uitdewilligen

Deelnemer astrologie workshop

Mijn ervaring met een uitgebreid astrologie consult door Suzan.

In een huiselijke sfeer samen alles doornemen, uitspreken, herkennen en aanvullen. Bij Suzan ervaar je zelfs een beetje thuiskomen. Dat gevoel geeft Suzan je het gehele moment dat je bij haar aan tafel zit. Suzan aan de thee, ik aan de koffie. Doordat ik me zo thuis voelde deed ik zonder aarzelen het blik open waar de lotuskoekjes in zaten. Suzan kan ik je aanbevelen, een warme persoonlijkheid die met gevoel , passie heel liefdevol je alles uitlegt en aanreikt.

Nogmaals dank je wel lieve Suzan. Nog geen minuut spijt van mijn ‘stap’ naar jou.”

Jannette

Consult geboortehoroscoop

“Suzan is zeer prettig om mee samen te werken. Ze heeft een positieve en sprankelende energie, denkt prettig doch kritisch mee en is enorm creatief in het ontwerpen van mooi onderwijs. Een genot om in de ontwikkelgroep te hebben. Ze heeft een natuurlijk inzicht in hoe je leerlingen ‘aan’ krijgt en hoe ze tegelijk inhoudsdoelen leren.”

Dank Suzan voor de samenwerking op X-tuur en zodra de kans er is gaan we in een andere vorm opnieuw samenwerken!’

Karin Kotte

Trainer en adviseur procesgericht onderwijs

“Vroeger las ik in de viva of de gids altijd de horoscoop. Ook had ik van die boekjes over mijn sterrenbeeld. Je wist wel dat het niet voor iedere ‘vis’ gelijk kon zijn, maar daar ging het ook niet om. Toen mijn vriendin me vroeg of ik zin had om samen met onze dochters een horoscoop op maat te krijgen van Suzan van Eerdt, hoefde ik geen twee keer na te denken.

Een uur is veel te kort en zo om, vooral door de enthousiaste uitleg van Suzan.

Wat ik met name leuk vond is dat het je doet nadenken waarom je bepaalde eigenschappen hebt en wat ik heel mooi vond was om te zien dat mijn dochter praatte over gevoel en karaktertrekken wat ze anders nooit zou doen. 

Het lijkt mij dan ook heel leuk om de horoscoop nog een keer met haar, en natuurlijk Suzan, helemaal uit te diepen. Kortom een sessie met Suzan krijgt van mij 10 sterren!”

Susan Mulder

Deelnemer astrologie workshop

Ga gelijk van start

Boek een consult

Wat vertellen de planeten over jou? En wat zegt de maanstand in jou geboortehoroscoop.

0

Je winkelwagen