Theater

Theater is het mooiste vak wat er is.

Theater gaat over in de ervaring stappen, loslaten, verbinden, zoeken, durven falen, jezelf tegenkomen, ruimte geven en nemen, lelijk durven zijn, grenzen opzoeken, oprekken en aangeven.

Theater laat je kanten ontdekken van jezelf die je nog niet kent.

Theater gaat over jezelf en de groep versteld zien staan, over een andere rol durven innemen, je kwetsbaar op te stellen, ruimte te pakken en geven, je plek in de ruimte zoeken, plezier hebben om jezelf en met de ander.

Theater gaat altijd over jou, als speler en toeschouwer en als acteur en personage.

Theater kan je niet Googlen; je moet het gewoon doén!

In het vierde jaar van mijn opleiding Docent Drama aan ArtEZ heb ik het vak Theater mogen opzetten op een school voor voortgezet onderwijs in Emmeloord. Dat ging goed. En voor het afstuderen van de theaterschool had ik al een fulltime baan. Daarna heb ik nog eens drie keer het vak drama mogen vormgeven binnen dezelfde onderwijsstichting.

Ik geef les aan de onderbouw en heb ervaring met alle leerleerniveaus.

Daarnaast ondersteun ik amateurgezelschappen tijdens repetities en verzorg ik workshops en lessen op maat.

Mijn passie ligt bij het opzetten van het vak drama en begeleiding van mensen. Of dit nu leerlingen, spelers, stagiaires of collega’s zijn.

Ik ben positief ingesteld, enthousiast en kan uitstekend observeren. Ik ben in staat om in korte tijd een veilig leefklimaat scheppen.

Ik zie wat een groep nodig heeft. Ik ben didactisch en pedagogisch door de wol geverfd en kan goed beargumenteren waarom ik op een bepaalde manier handel. Ik deel graag mijn kennis. En ik kan je helpen om theater tot een succes te maken. Of het nou gaat om spel, regie, lesplannen schrijven of ondersteuning: Ik kijk graag met je mee.

 

Groeten Suzan

 

 Welke rol zou jij het liefst willen spelen?

0

Je winkelwagen