13 Manen jaarkalender

BINNENKORT BESCHIKBAAR

Een persoonlijke 13 manen jaarkalender

Door bewust te zijn van de energie van de maan, die van nature aanwezig is, kan je natuurlijker en ontspannen leven.

In het donker ontstaat nieuw leven; de nieuwe maan. De nieuwe maan gaat over pionieren, een zaadje planten, een intentie zetten. In deze kalender breng ik de nieuwe maan voor een heel jaar in beeld. 13 manen in totaal. Ik kijk waar de maan in jouw persoonlijke horoscoop staat als ze nieuw (donker) is.

Je krijgt van mij op papier een overzicht per maan(d) welke levensgebieden er aandacht vragen, welke energie je kan gebruiken zodat je in ‘je flow’ zit. Houd er rekening mee dat sommige thema’s meerdere keren in een jaar terug kunnen komen; Een uitnodiging om deze thema’s extra uit te diepen. Naast uitleg over de levensgebieden en thema’s, krijg je ook een aantal oefeningen die je zou kunnen doen om jezelf rond dat thema te ontwikkelen en bewust te worden. Daarnaast vertel ik je wat feitjes over de maan en zitten er mooie citaten over de maan bij.

Let op: deze 13 manen jaarkalender is helemaal gepersonaliseerd op basis van jouw geboortehoroscoop. Iedereen heeft een andere horoscoop. Je kan hem dus niet uitlenen/weggeven. De kalender is 13 manen bruikbaar. Daarna ga je weer een nieuwe cyclus in.

De kalender is in begrijpelijke taal geschreven zodat hij voor iedereen toegankelijk en werkbaar is. Wel zo prettig.

Voor deze kalender heb ik je geboorteplaats, geboortedatum en een exact mogelijke geboortetijd nodig. Weet je je geboortetijd niet? Je kan hem opvragen bij de gemeente waar je bent geboren.

In overleg kunnen we samen kijken wanneer je de kalender in wil laten gaan. Dit kan op elk moment in het jaar.

De kalender krijg je digitaal opgestuurd in een PDF bestand. Print hem uit en geef hem een mooi plekje.

Volg de flow van de maan!

0

Je winkelwagen