Astrologisch consult

 

Tijdens een consult kijk ik over je schouder mee om de planetenkaart van jouw unieke geboortemoment te vertalen en inzichtelijk te maken. Samen gaan we op onderzoek uit. Ik vraag en vertel wat ik zie; jij gaat bij jezelf na hoe dit uitwerkt in je leven.
Een prachtig cadeau voor jezelf als je verdieping zoekt of vragen hebt over waar je nu in het leven staat.

Elementen die o.a. aan bod kunnen komen tijdens een consult:
– Authentieke karakterstructuur.
– Levensthema’s.
– Thema’s die nu aan de orde zijn in jouw leven.
– Terugkerende patronen.
– Potentie en wrijving.
– Hoe je goed voor jezelf zorgt.
– Familiepatronen.
– Ouderbeelden.
– Spiritualiteit; wat breng jij op aarde, wat heb je te leren, zielsbestemming.

Je kan blanco het consult in. Je zult zien dat er vanzelf iets naar voren komt wat op dat moment aan de orde is in jouw leven. Maar misschien heb je ook wel een specifieke vraag. Laat dit dan vooral van tevoren weten. Dan kan ik dat meenemen in de voorbereidingen.

Om een horoscoop te kunnen maken heb ik nodig:

  • De geboortedatum.
  • De geboorteplaats.
  • Een exact mogelijke geboortetijd. (het liefst op de minuut / seconde nauwkeurig).

Met deze gegevens ga ik berekeningen en analyses maken. Hier ben ik ongeveer twee uur mee bezig. Op deze manier ga ik op zoek naar de rode draad in jouw leven en de thema’s die nu spelen. Deze bespreken we tijdens het consult.

Als het nodig zet ik andere methodieken in. Bijvoorbeeld: systemisch werk/familieopstellingen, je jaarhoroscoop, elementen uit theater, astrologische dobbelstenen, (astrologische) kaarten, creatieve opdrachten of mijn spirituele gaven. Dit alles om jou zo goed mogelijk te begeleiden in je proces.  

Weet je je geboortetijd niet? Bij de gemeente waar je geboren bent kan je deze opvragen. Soms is het ook terug te vinden in het trouwboekje van je ouders.

Het consult vindt plaats bij mij thuis aan de keukentafel. Thee en koffie staan klaar. Je mag het consult opnemen met je telefoon om later terug te luisteren. Je horoscooptekening krijg je mee naar huis.

Liever online? Ook dat is mogelijk. Je krijgt van tevoren een mail met daarin een link om online deel te nemen en de tekening van je horoscoop. Deze kan je voor jezelf uitprinten. Schenk je een lekker kop koffie of thee voor jezelf in?

 

Duur consult: 1 a 1,5 uur

Eerste consult: € 179,95

Vervolg consult: € 179,95

Plan direct een afspraak voor je geboortehoroscoop.

0

Je winkelwagen