Dobbelstenen Astrologie

Astrologische Dobbelstenen

Astrologische dobbelstenen in fluwelen bewaarzakje met handige informatiekaart.

Momentje voor jezelf in je ochtendroutine?

Hulp bij het maken van keuzes?

Mooie avond met vrienden of familie?

Of wil je de astrologische symbolen sneller onder de knie krijgen?

Dan heb ik wat voor je.

Voor 29,95 inclusief verzendkosten haal je een prachtig brievenbuspakketje in huis. Met daarin alles om zelf te dobbelen en te duiden. Je ontvangt: 

  • Drie astrologische dobbelstenen (planeten, tekens en huizen)
  • Fluwelen zakje om je stenen in te bewaren of mee te nemen
  • Mooie bewaarkaart met uitleg over hoe te dobbelen en handige tips. Op de achterkant vind je de betekenis van de astrologische tekens. (mooie kwaliteit papier; 300 gram)

Bij mij liggen de dobbelstenen altijd op tafel tussen de edelstenen. Iedereen weet ze te vinden. Zij dobbelen, ik duid de stenen. Voor mezelf gooi ik elke morgen en schrijf ik de worp op in een mooi boekje met een korte omschrijving en wat ik die dag ga doen. ’S avonds kijk ik nog even terug naar de worp en reflecteer. Zo creëer ik op een hele simpele manier even tijd voor mijzelf én ik hou er een mooi dagboekje aan over.

Hoe leuk is het om ook zelf met de dobbestenen aan de slag te gaan?

De dobbelstenen ontvang je in huis in een mooi bewaarzakje. Zo kan je ze overal mee naartoe nemen. Je krijgt er ook een overzichtelijke kaart bij, waarop heldere uitleg staat hoe je hiermee kan werken samen met de uitleg van de astrologische symbolen die op de dobbelstenen staan. Hoe mooi is dat!

Veel dobbel plezier!

Wordt dit je nieuwe ochtendroutine?

0

Je winkelwagen