Luisterkind methode 

Uitleg geboortehoroscoop

De Luisterkind methode is ontwikkeld door Diana Hendriks. Tijdens de zwangerschap van een vriendin merkte ze dat ze contact kon maken met het kindje in de buik. Er ging een wereld voor haar open. 

Deze prachtige methode is zacht, liefdevol en concreet. Op afstand maak ik contact met jouw energie. Dat is fijn voor jou, want er is geen afspraak nodig. Je hoeft ook niet klaar te zitten op een bepaald tijdstip. Jij gaat lekker door met je leven en je ontvangt de afstemming binnen twee weken in je mailbox.  

Tijdens de afstemming laat jij mij zien wat er nu speelt, wat er aandacht nodig heeft en wat in het licht mag komen te staan. Dat doe je door mij beelden te laten zien, in gesprek te gaan of mij mee te nemen naar andere plekken en tijden.  

Soms kom ik met jou in een vorig leven terecht. Andere keren laat je mij spirits en entiteiten zien die om je heen hangen. En soms hebben we een goed gesprek over nu of vroeger. Ik ga samen met jou op onderzoek uit en kijk wat er nu nodig is en of ik wat kan (en mag) keren in de energie. Alles wat ik hoor, zie, voel en ervaar komt van jou. Jouw energie bepaald wat er aan de oppervlakte komt. Ik zet het slechts op papier. 

Het is aan te raden de afstemming die je ontvangt goed te bewaren. Lees hem af en toe eens door. Je zult zien dat dit document je keer op keer verrast en je er steeds weer nieuwe dingen uit haalt. Sommige dingen zijn misschien meteen herkenbaar en raak. Andere keren heeft het tijd nodig.  

Je mag mij alle vragen stellen die je wilt. Ik ga ze allemaal vragen. Wat je te terugkrijgt is afwachten.  

Vragen die mensen stellen zijn bijvoorbeeld: 

  • Waarom slaapt mijn zoon zo slecht 
  • Is er een dierbare bij mij? 
  • Ik heb het niet meer naar mijn zin op mijn werk. Wat moet ik doen? 
  • Ik ben zo vaak moe. Wat heb ik nodig? 
  • Hoe kan ik er zijn voor mijn gezin? 
  • Ik ben bang voor harde geluiden. Waar komt dit vandaan?
  • Wat heeft mijn dochter nodig om goed door de basisschool te komen? 
  • Hoe zorg ik beter voor mijzelf? 
  • Wat kan ik doen om mijn relatie makkelijker te laten lopen. 

Een Luisterkind-afstemming kan soms al veel teweeg brengen. Vaak hoor ik dat mensen de afstemming met tranen in hun ogen lezen. Maar vaak is er naast lezen meer nodig. Je reikt jezelf tips en adviezen aan. Wil je iets veranderen? Ga er dan concreet mee aan de slag. Natuurlijk ben je welkom bij mij. Maar kies vooral het pad wat voor jou goed voelt.  

Let op: ik ben geen arts, psycholoog of therapeut. Heb je medische klachten? Ga dan alsjeblieft eerst (of ook) naar een deskundige. 

Luisterkind is er voor iedereen die gehoord wil worden. Jong en oud, overleden of prenataal.  

Wil je een afstemming voor je kind aanvragen? Superleuk en hartstikke welkom! Is je kind 10 jaar of ouder? Vraag dan altijd eerst toestemming aan je kind. Wil je kind niet? Je kan een afstemming altijd voor jezelf aanvragen dan kan ik onderzoeken wat jij hebt te doen ten aanzien van je zoon of dochter. 

Interesse? Stuur dan een mail naar: info@hetsterrenspel.nl . Je krijgt dan van mij een mail terug met alle informatie over Luisterkind en hoe je een afstemming kan aanvragen. Heb ik alle informatie binnen? Dan ga ik met liefde voor je aan het werk. De afstemming ontvang je binnen twee weken in je mailbox. 

Goed om te weten: hoe nauwkeuriger je bent met het delen van informatie en verduidelijken van de vragen die je hebt, hoe beter ik mij kan afstemmen en hoe gerichter ik mijn vragen kan stellen. 

Prijs Luisterkind-afstemming € 95,-

Wat kan je ontzettend goed schrijven. Je wordt echt meegenomen in het verhaal, gevoel en de situatie. Daarcoor kan je, je als lezer goed verplaatsen en inleven. Het is erg passend en behulpzaam. Als ouders heb je blinde vlekken of zien je niet alle hoeken en gaten Door deze afstemming krijg je inzicht in het grotere proces van je kind. Het helpt ons erg om even met een andere blik erna te kijken. Een andere vraag te stellen of op een andere manier te handelen. De afstemming voelt als passend en ik word er geëmotioneerd van. Het raakt ons hele systeem aan als gezin. En het geeft weer inzicht en vertrouwen om verder te bouwen. SUzan dit kan jij zo goed! Dankjewel!

Linda

Ik heb de afstemming ne een paar keer gelezen. Precies dat waar ik tegenaan loop wordt door deze beeldende afstemming ineens glashelder. Ik heb gehuild, gelezen, nog eens gelezen en kreeg een lach op mijn gezicht. Bedankt Suzan dat je mijn thema’s voor mij zo (in)zichtelijk hebt gemaakt!

Ivette

Luisteren is goud waard!

0

Je winkelwagen