Dit is Suzan!

Ik hou ervan om in konijnenholen te vallen en in werelden te belanden die ik niet ken. Maar ook van bloemen plukken in het bos. Ver weg van het pad. Ook al is daar de wolf.

Theater en astrologie; beide nodigen je uit om compleet nieuwe werelden te ontdekken. Werelden binnen en buiten jezelf.

Dus stort je maar in dat hol. En durf die boze wolf maar aan te spreken. Ik weet bijna zeker dat hij fantastische verhalen voor je heeft. En met een beetje gelukt wijst hij de mooiste bloemen aan voor jouw boeket.

Ik ben Suzan van Eerdt, theaterdocent, coach en astroloog. Ik ben moeder van Joppe en vriendin van Frans. Ik ben enthousiast, invoelend, creatief, nieuwsgierig en nuchter. Ik ben een echte pionier, vind het leuk om tegen de stroom in te zwemmen en ben niet zo goed in binnen de lijntjes kleuren. 

Ik zie overal mogelijkheden en ik hou van mensen om mij heen; samen komen we verder. Soms wil ik teveel tegelijk; jup! Daar is mijn enthousiasme weer!

Ik ben gretig, gevoelig, een tikkeltje chaotisch en associeer snel. Ik ben goed in staat om in een korte tijd een veilige sfeer te creëren. Of dat nu voor een groep is of voor één persoon.

Het leven volledig aangaan met open vizier. Vallen en opstaan. Zelf ontdekken en ervaren. Van en met elkaar leren. Dáár word ik gelukkig van. En wil je dat ik even met je meeloop? ik doe het graag. Met alle liefde, kennis en enthousiasme wat ik in mij heb. Tot je tegen mij zegt: ik kan het nu zelf. Kom maar op met die konijnenholen en boze wolven.

Bij mijn diplomauitreiking zong een docente mij toe: Suzan plukt de bloemen die ze zaait.

 

“Ik wil het liefste al mijn kennis en kunde strooien als confetti, zodat jij het beste uit jezelf kan halen.”

0

Je winkelwagen